Siccin 3 ending

While maintaining a happy marriage with Adnan Hijri 2-year-old son lost their lives in an accident will be picked up. They had continued to live in the same home are no longer strangers. Hicran on top of it also begins to live that can not be explained by events in psychology is further distorted. Eventually a woman goes to a teacher and her second blood "41 stitches" learned that they called a spell.

siccin 3 ending

Hicran magic is to find the person who intends to solve and 41 from the intent of which is essential for learning. This search will bring face to face the facts could not even imagine it.

Review by Zainal. Lebih baik dari prekuelnya, film horor dari Turki ini ceritanya lebih tertata dan bersinergi, jadi lebih nyaman untuk diikuti walaupun elemen religius dan ilmu hitam masih sebagai materi utama filmnya, mirip film horor klasik Indonesia.

Jumpscare masih overdosis dengan backsound yang cukup menyakitkan ditelinga, tetapi nuansa horornya yang gelap mencekam berhasil membangun atmosfir menyeramkan, dengan presentasi yang lebih bloody dan gore. Terkesan menjijikan bagi sebagian orang. Adnan and Hicran lose their two year old son, Birol, to what most people would consider a freak accident. Adnan and Hicran do believe that at first, although, Adnan blames Hicran for Birol's death, thinking she's a bad mother. He then shuns her.

Soon, she starts to be terrified by nightmares and visions of shadowy women wearing black, also by a woman asking Hicran to give her her son. Hicran consults a cleric at the behest of a friend and finds out she's been had a curse spell cast on her, the 41 stitches curse.

She later finds out that this curse was cast…. Even better than the first one. It seems there's a lot of good horror movies from middle east.

In my opinion these are much better than some of the Hollywood productions. One of the better siccin movies, it is well acted with a really interesting and well written story and the scares are well executed, it is very gory and messy but so enjoyable and entertaining.

And how some really gut wrenching scenes, truly a really good film. Cin filmleri neden bu kadar cringe? Not tooo bad but not good too Sempat kepikiran sih tapi tetep aja merinding, manusia emang lebih kejam daripada jin atau setan, and thats true. Jadi keinget horror indo jadul tapi dengan shoot yg lebih bagus, dan lebih tertata. The camera work is almost the same as the first but slightly better. Also, the sound-mixing in it is terrible.

I watched it with English subs as I don't know Turkish but I don't know if it's something with the script or…. Kali ini nama santetnya adalah " Mantra 41 jahitan ".

Siccin 3: Cürmü Ask

Efeknya juga sama yaitu menghabiskan seluruh garis keturunan. Tidak diketahui siapa pelaku santet disini. Jadi ada unsur drama misteri di sekuel ini. Kalo dibandingkan dengan film pertama, Siccin 2 ini punya cerita yang lebih depresif. Tapi sayang, gaya santet nya gak se- Gateli film pertamanya.Bila baca review awak nie, makin kuat pulak nak cari movie nie kat online.

Aida x pernah tgk movie ni lagi. Kena inform mr. Suh dia carik online. Horror movie ni favourite kami anak-beranak. Boleh x cerita kan yg full punya smpai habes? Sye x brani nk tgk sbb seram. Klu cite hantu, sye slalu bce wiki sbb wiki diorg kdg2 ade bgi full version punye.

Tpi cite siccin ni xde plak. Please ceritakan semua skali ngn kebenaran apa yg berlaku fully. Tapi yang ni tak seram pun, dia takde jumpscare ke apa. Assalamualaikum Wr Wb Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan.

Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda. La apahal nak menyampah dengan Sedat. Orhan tu yg jahat. Sedat tu buat Uturn sebab dia yg telefon dlm keadaan cemas, sbb apa yg jadi dekat pekerja Orhan.

Perlu ke berhentikan kerja terus padahal ada cara lain spt suspend kerja dulu atau potong gaji dsb. Dan hidup Sedat tu lagi sengsara. Isteri dia dah meninggal, anak dia crippled. Ingat senang ke? Yg Orhan obsessed sgt tu kenapa? Mcm ada satu perempuan je dekat dunia sampai nak gadaikan agama dan roh.

Orhan tu jahat. Pengamal sihir. Sedat tu baik. Tapi mcm aqidah dia pun terpesong jugak sebab pegi jumpa pak bomoh.Sign In. Sijjin 6 User Reviews Spoilers Hide Spoilers. I've literally never wanted to get out of a movie more badly than this one.

siccin 3 ending

If you want to watch a movie with infinite unnecessary jump scares and terrible plot that's impossible to follow, this one's for you. Was this review helpful? Sign in to vote. Siccin 6 is the best movie of the series. The best horror films are the ones where the characters are in hopeless situations with no easy way out.

Siccin 6 is one of those films. It is very very creepy. Make sure you watch this film during daylight hours. Those with a nervous disposition should avoid. The scariest scene of the movie is the walking-talking babies. I couldn't stop thinking about that scene. The cinematography is the best in Turkish horror cinema. Ahmedfadil00 13 March Same style, same characters, same story It would be better without too many jump scare scenes. Ilove horror movies so much that it really trembles horribly, horror scenes with more.

Still prefer Siccin Better storylines and scarier too. I was hoping for a good fight between the good and evil but This will get hell out of u.Sign In. Hide Spoilers. I think this one is the best Siccin franchise in terms of the story so farsomehow in this film the story is still relates to real life.

Even though cheap jumpcares and annoying ghosts were still appears. Maybe, It was the characteristic of Siccin. Was this review helpful? Sign in to vote.

The horror movies that really scared me was evil dead 1 and 2. Hollywood should watch this movie and learn how to make modern horror movies. Nice and horror always deliver something twist at the end of movie overall good. Great movie and beautiful i advaice toooooooooooooooooooooooooookkkkk. Two hours of scary sounds and music only punctuated by some scenes of black magic. There were too many jump scares. Except that the film was a great horror movie.

Musallat 2: Lanet

More than jump scares, a horror movie fan would like to see creepy images and would like to feel a negative vibe when seeing the film. This gives them the same. Jump scares would create a heart panic.

So watch it with low sounds. Love for the film fromTamilnadu India.

Horror Movies

Movies i've watched. Share this page:. Clear your history.Semua laporan yang masuk akan kami proses dalam hari kerja. Kami mencatat IP pelapor untuk alasan keamanan. Barang siapa memberikan laporan palsu akan dikenakan sanksi banned. TS gilangbaja.

Newbie Posts: 4. Langsung aja cekibrot dibawah deh seri2 film ini. Diubah oleh gilangbaja Kutip Balas.

User Reviews (11)

Urutan Komentar Terlama Komentar Terlama. Komentar Terbaru. Halaman 1 dari 2. Post ini telah dihapus oleh kaskus. Kaskus Addict Posts: 1, Kaskus Addict Posts: 2, Original Posted By bintang. Kaskuser Posts: Kaskus Geek Posts: 12, Jadi inget film ini Kaskus Addict Posts: 3, Beneran serem gan? Ada subtitelnya tapi kan?More results A hiker's survival skills is put to the test when he stumbles upon the remains of an old abandoned camp and discovers its long dark secrets Horror legends Lloyd Kaufman and Jim O'Rear take you on a spine-tingling journey through five blood-drenched tales that will make your skin crawl When estranged brothers Adam and Clint attempt to reconnect over a week-long hunting trip in remote British Columbia, they find the tables turned by a mysterious presence lurking in the forest.

A man imprisons the woman he's still obsessed with after years apart, then finds the tables turned on him After a terrible car accident, Sedat will do anything to save a childhood friend — even if it means dealing with demons and ghosts When his friend Paul dies unexpectedly, Travis heads into the woods to say goodbye. As Travis deals with his grief, and the way it has affected the relationships in his life, he starts to realize that After losing his parents, he gives this house to the rent to avoid staying in the house of the Alev family, who is living a great destruction.

But there is a lot that he does not know about the new co In November Rachel Kusza and her team of film makers travelled to Transylvania to document the Baciu forest. A forest with a dark history of strange occurrences, ghost sightings and countless cas When Hannah's parents took her to a new school, they said it was to give her a new start. However, Hannah is 11, autistic, and due to her condition, unable to speak. She had a twin called Angel, b Stina a single mother has fallen on hard times.

When she has hit rock bottom she is offered a job on a reality horror show, with the promise of a million dollars to the winner. The group of contestant Get horror news, reviews and movie recommendations every Friday!

We respect your email privacy. Toggle navigation. Search Free Full Horror Movies. Please wait Watch Trailer. Latest Horror Reviews. All Rights Reserved.After a terrible car accident, Sedat will do anything to save a childhood friend — even if it means dealing with demons and ghosts.

Halil has some bad debt stacked up and kills himself. Orahn feels terrible It starts off with a car accident…. A boring Sesuai title sih, siccin versi bucin. Terlalu membosankan kalo dibanding dua siccin sebelumnya, masih dengan format yang sama, belum ada yang baru, semoga yg ke empat lebih bagus lagi, mengharap ada sesuatu yang baru dan fresh yang bikin merinding.

Review by Zainal. Sebenarnya Siccin punya potensi untuk menjadi waralaba horor dari Turki yang sukses dan solid, sebab materinya menarik sekali setiap sekuelnya. Variasi storylineide dan sentuhan isu cukup kuat disetiap gelaran filmnya.

Sayangnya eksekusinya malah sering terlalu lebay dan 'meh' sehingga esensi horor dan poin creepy seperti terkikis disetiap sekuelnya. Jatuhnya seperti sinema elektronik Indonesia yang kadang bikin jengkel dengan efek kamera zoom yang norak. Saya akui elemen menakutkan dari hasil presentasi hantu-hantunya sudah efektif, poin plus dari make-up nya—itu sering jatuh crunchy karena penempatan backsound yang salah, adegan sering diulang, dan please deh kurangin scene mimpi-mimpinya, itu secara otomatis mengurangi kadar seram filmnya.

Jangan contoh film esek-esek Indonesia berkedok horor komedi tetapi masih banyak nonton, mereka belum di rukiah. This is the worst till now. I can't believe how someone was given money to make THIS! I mean cinema and movies should be the translation of the passion and love the director has on a certain thing to the screen. What should I, as a horror fan and a normal movie-goer, get from this.

Everything is terrible. I kept laughing for the first 15 minutes in the movie. After that, it's just bland and boring.

siccin 3 ending

I despise this director…. Ide ceritanya mengingatkankuuu sama film " Pet Sematary ". Menghidupkan kembali orang mati. Caranya gimana? Pake ilmu hitam donk pastinya. Kan Saga Siccin memang konsisten menceritakan orang turki yang terlibat dalam praktik ilmu hitam. Tapi sayang, Siccin 3 ini kurang rame scene praktik ilmu hitam-nya. Lebih banyak maen drama. Plot-nya suka tarik ulur. Bikin boring di tengah durasi.

siccin 3 ending

Endingnya gue suka. Meskipun twist nya udah ketebak, tapi film ini berhasil menjelaskan dengan baik apa yang sebenarnya terjadi. Every 10 mins, they will literally be an evil spirit appearance. At times, the director seemed to have just dived straight into shooting a full-on romance scene, but then he switched back to pop-ups of gross evil spirits - it was one hell of a confusing and bumpy ride. This review may contain spoilers.

I can handle the truth.